Scandal, încăierare, un bărbat la spital și mașini avariate la Mohu. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului Investigatii Criminale din cadrul IPJ Sibiu

 

 

La data de 14 august a.c., în jurul orei 21.00, în curtea unui imobil din localitatea Mohu, între 8 persoane, femei și bărbați, a izbucnit un conflict pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Potrivit informațiilor de la IPJ Sibiu, în urma tensiunilor, un bărbat în vârstă de 40 de ani, localnic, a suferit vătămări corporale care au necesitat transportul și internarea sa în spital.

De asemenea, în timpul scandalului, au fost avariate două autoturisme apartinând celor implicați, persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 47 de ani, atât din județul Hunedoara, cât și localnici.

Așa cum precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, în cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încăierare, respectiv distrugere, cercetările fiind continuate la nivelul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor incidentului, cât și a aplicării măsurilor legale conform competenței.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org