ȘI-A RATAT TINEREȚEA ȘI... VIITORUL! Sibiancă în vârstă de 17 ani, reținută după ce ar fi tâlhărit două femei

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, în municipiul Sibiu, printr-un apel 112, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu în legătură cu faptul că, în timp ce se afla pe Aleea Streiu, o tânără necunoscută i-a smuls de la gât un lănțișor din aur.

Din fericire, un martor al întâmplării a reacționat, a reușit să recupereze bijuteria și să i-o returneze victimei.

Jumătate de oră mai târziu, printr-un alt apel 112, o altă femeie a reclamat faptul că, în timp ce se afla pe strada Bacovia, în municipiul Sibiu, o tânără necunoscută i-a smuls lănțișorul de aur pe care îl purta la gât.

Din semnalmentele oferite de către cele două victime, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au desprins ipoteza că cele două fapte au fost comise de către... aceeași persoană astfel încât au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie.

În urma activităților operative desfășurate imediat după sesizarea faptelor, s-a reușit identificarea și prinderea nu după foarte mult timp, a persoanei în cauză. Este vorba despre o sibiancă în vârstă de numai... 17 ani. Aceasta a fost depistată pe raza orașului Copșa Mică.

Față de aceasta s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org