22 de permise reținute de polițiștii sibieni în weekend

În perioada weekend-ului, polițiștii sibieni au constatat numai 4 infracțiuni la regimul rutier, în schimb au reținut... 22 de permise de conducere și au aplicat 331 de sancțiuni contravenționale în valoare de 67.000 de lei.

 

Exemple:

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 08.30, pe raza localității Cârțișoara, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 51 de ani în timp ce conducea un autovehicul cu care tracta o remorcă artizanală, neînmatriculată.

În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tractarea pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

 

În aceeași zi, în jurul orei 10.00, în localitatea Pelișor, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 141 de către un localnic în vârstă de 29 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În plus, la testarea alcoolscopică, a rezultat o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

Luni dimineață, în jurul orei 04.00, pe raza localității Micăsasa, a fost identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 49 de ani, al cărui rezultat la testarea cu aparatul etilotest a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Firește, pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org