După ce a fost depistat la volan prin Sibiu cu alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, un șofer din Olt a ajuns după gratii

La data de 17 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Olt, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

 

În fapt, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 03.30, bărbatul a fost identificat conducând un autoturism pe strada N. Olahus din municipiul Sibiu. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce pentru nicio categorie de autovehicule, iar rezultatul testării alcoolscopice a fost de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de miercuri a ajuns în mîinile polițiștilor și rezultatul pobelor de sânge pentru alcoolemie, până atunci, cercetările efectuându-se in rem.

În acest context, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org