Trei, Doamne și... toți trei FĂRĂ PERMIS, la volan

Când nu ai permis de conducere, când nu ai ai absolvit un examen de sspecialitate la o școală de șoferi, când ești, cum se spune... câine sur la vânătoare, și, lesne de înțeles, conduci... după ureche, practic, legal, NU AI CE SĂ CAUȚI LA VOLAN, pe drum!!!

 

 

*La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 18.30, pe DN 7C, în zona localității Cârțișoara, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Porumbacu de Jos au identificat un localnic în vârstă de 59 de ani, care conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

*În aceeași seară, în jurul orei 20.00, pe DJ 106, în localitatea Netuș, polițiștii au identificat un alt bărbat aflat la volan fără a deține permis de conducere. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Brădeni, față de care s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

*Numai o oră mai târziu, în jurul orei 21.00, avea să continue seria celor depistați la volan fără drept, de această dată în localitatea Cristian. Acolo a fost depistat un localnic în vârstă de 19 ani care conducea un autoturism pe strada XI.

Și pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org