IPJ SIBIU informează despre... un alt furt soluționat cu operativitate de polițiștii sibieni care a fost urmat de... împăcarea părților

În după-amiaza zilei de 9 septembrie, în jurul orei 1900, un tânăr sibian a sesizat prin apel 112 faptul că a fost deposedat de bunurile și banii pe care le avea asupra sa.

 

Fapta reclamată s-a produs în stradă, într-un cartier din municipiul Sibiu, iar echipajul Poliției Municipiului Sibiu care a fost direcționat spre locul evenimentului a la scurt timp identificat victima și alte 2 persoane, pe care le-au condus la sediul poliției pentru continuarea investigațiilor.

În urma cercetărilor de rigoare și audierii persoanelor implicate, polițiștii au stabilit faptul că victima a fost abordată de către două persoane pe care le cunoștea, iar în urma unor divergențe și a unor neînțelegeri a fost deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, precum și de sumele de 200 euro și 180 de lei. Tânărul le-a declarat polițiștilor că nu a fost amenințat, lovit sau imobilizat în timpul deposedării, și nici nu s-a opus.

S-a reușit recuperarea integrală a prejudiciului creat, care a fost restituit victimei.

Însă, în cursul cercetărilor, părțile au ales să se împace, reclamantul nemaiavând alte pretenții.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org