LA ÎNCHISOARE!

Vă mai amintiți cumplita CRMĂ care, în urmă cu ceva luni, a îngrozit Mediașul? Ei bine, abia cum,  cele trei persoane acuzate de procurori de omor, au fost condamnate.

M.R., din Bucerdea Grânoasă, pare-se principalul vinovat, a fost trimis în judecată, fiind acuzat de omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase. Judecătorii au decis să îl condamne la 12 ani şi 4 luni de închisoare, la care a fost adăugat un rest de 777 zile, rămas de executat dintr-o pedeapsă anterioară. Astfel, bărbatul va executa în total 14 ani, 5 luni şi 16 zile de închisoare.

P.A., din Teiuș a fost condamnat la 5 ani şi 2 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La rândul său, O. O. I., din Sibiu, a fost condamnat la 4 ani și două luni de închisoare, tot pentru omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Perioada de arest preventiv, din 13 ianuarie și până astăzi, se scade din pedeapsă.

Detalii: http://www.sibiunews.net/articole/12-investigatie/20802-purtatorul-de-cuvant-al-parchetului-de-pe-langa-tribunalul-sibiu-despre-crima-de-la-medias-agresorul-era-recidivist.html

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org