SIBIENI, ȚINEȚI PUMNII STRÂNȘI! FC Hermannstadt întâlnește deținătoarea Cupei României în 16-imile competiției KO

 

Echipa sibiană va evolua în compania prim-divizionarei FC Voluntari în 16-imile de finală ale Cupei României: s-a stabilit, astăzi, prin tragere la sorți, la Casa Fotbalului.

 

FC Voluntari este pregătită de Claudiu Niculescu. În acest moment, echipa ocupă locul 9 în clasamentul Ligii 1 Betano- la finalul turului sezonului regulat, iar în vară a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu la penaltiuri, în finală.

„Sorții au decis să întâlnim deținătoarea trofeului în 16-imile Cupei României. Va fi un meci extrem de dificil, dar vom face tot posibilul să obținem calificarea în optimi. FC Voluntari este una dintre echipele bune din Liga 1, chiar dacă în momentul de față sunt doar pe locul 9. Am fi preferat, dacă tot ne-a ieșit în cale o echipă din prima ligă, să întâlnim Dinamo, FCSB sau CSU Craiova”, a declarat președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț.

Demn de știut, jocurile din această fază a competiției se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Potrivit oficialilor clubului sibian, în cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, meciul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, după caz, la executarea loviturilor de departajare.

Meciurile din cadrul șaisprezecimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 24-26 octombrie, cu începere de la ora 14:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit și comunicat ulterior de FRF.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org