MERITĂ FELICITĂRI: FC Hermannstadt a încheiat cu o victorie cantonamentul din Antalya

DIN NOU VEȘTI BUNE DIN FOTBAL: Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu scorul de 3-1 amicalul cu FC Kisvarda Mastergood, ocupanta locului secund în clasamentul Merkantil Bank Liga, cel de-al doilea eșalon al Ungariei. Acesta a fost ultimul meci de verificare susținut de FC Hermannstadt în cantonamentul din Antalya.

 

Petrișor Petrescu a deschis scorul, la jumătatea primei reprize, cu un lob peste portarul advers, de la 35 de metri. Ștefan Blănaru a mărit avantajul echipei sibiene (min. 42) și tot el a stabilit rezultatul la pauză, în ultimul minut al primei reprize (3-0). În partea a doua a jocului echipa maghiară a reușit să marcheze golul de onoare.

Antrenorii Alexandru Pelici, Euge Beza și Florin Berța au început partida cu ”unsprezecele”Horațiu Moldovan - Daniel Tătar, Cătălin Pîrvulescu, Robert Bratu, Claudiu Pamfile - Robert Boboc, Lucian Dumitriu - Petrișor Petrescu, Alexandru Târnovan, Cosmin Neagu - Ștefan Blănaru. Au mai evoluat Angel Baumann, Ionuț Stoica, Marius Cătinean, Răzvan Dâlbea, Bogdan Rusu, Olivian Surugiu și Mihai Stancu.

Concret, FC Hermannstadt a câștigat trei din cele șase amicale disputate în cantonamentul din Antalya. Sibienii s-au impus cu 3-0 în fața liderului primei divizii din Kosovo, KF Llapi, și cu 3-1 în partidele cu FK Mladost Lucani (locul 9 în Serbia), respectiv FC Kisvarda Mastergood. Alte două amicale ale “alb-roșilor” s-au terminat la egalitate, 3-3 cu SK Dnipro (Ucraina) și 1-1 cu liderul eșalonului secund al Serbiei, FK Dinamo Vranje. Singura înfrângere a sibienilor în stagiul de pregătire din Turcia a fost cea din primul amical, cu FC Vysocina Jihlava (locul 16 în primul eșalon al Cehiei), scor 1-2.

Fotbaliștii sibieni vor reveni în țară în cursul zilei de duminică, 11 februarie.

10 februarie 2018

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org