SE APROPIE: Sibiu Sands

În perioada 4 - 8 iulie 2018, Piața Mică este gazda celui mai spectaculos turneu de beach volleyball din România.

 

A șasea ediție a evenimentului "Sibiu Sands", organizat de Asociația Eco Sport Team și Agenția Grey Projects, aduce anul acesta la Sibiu un număr mare de echipe, care vor juca în fața comunității sibiene. Categoriile de anul acesta sunt împărțite în OPEN Feminin și OPEN Mixt, înscrierea echipelor fiind posibilă pe website-ul Asociației Eco Sport Team, www.ecosportteam.ro.

Potrivit organizatorilor, "Sibiu Sands" este un eveniment care marchează mai multe premiere la nivel național și local, fiind primul turneu de beach volleyball organizat la Sibiu, primele meciuri oficiale de beach volleyball desfășurate pe nocturnă și primul turneu de beach volleyball organizat într-o zonă istorică a orașului.

Demn de amintit, ediția precedentă a strâns aproximativ 15.000 de persoane, care au asistat la meciuri. De asemenea, terenul a fost amenajat cu 350 de metri cubi de nisip, fiind construit la standarde olimpice.

"Sibiu Sands" este un eveniment dedicat tuturor pasionaților de beach volleyball, pentru că prin acest eveniment încercăm să oferim o experiență inedită, prin atmosfera pe care o creăm și prin amplasarea "plajei" în centrul istoric. Anul acesta, în perioada 4 - 8 iulie, Piața Mică va prinde din nou culoare datorită competiției "Sibiu Sands", la ediția de anul acesta fiind prezente un număr mai mare de echipe la categoria OPEN Feminin, față de ediția precedentă. “Ne dorim ca atât echipele participante, cât și spectatorii să simtă că sunt parte a evenimentului și să conștientizeze că prin susținerea și practicarea sportului, dezvoltăm o comunitate frumoasă, o comunitate care se implică și își dorește astfel de evenimente. Vă așteptăm săptămâna viitoare în Piața Mică pentru a susține echipele și pentru a vă bucura de beach volleyball!”, a declarat Andrei Dinu, unul dintre organizatorii evenimentului.

“Sibiu Sands” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă, realizată cu sprijinul partenerilor principali UNIMAT- materiale de construcții, Ciuc Radler și Ballan Sportswear.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org