WOW! AȘA-I FAIN: FC Hermannstadt, a patra victorie în ultimele 5 meciuri disputate în Liga 1

 

Sâmbătă, la Tg. Mureș, pe Stadionul ”Trans-Sil”, echipa sibiană s-a impus cu scorul de 2-1 (2-1) în fața formației Concordia Chiajna, într-un meci din cadrul etapei a XVII-a a Ligii 1.

 

Demn de luat în seamă, acesta este al patrulea succes obținut de FC Hermannstadt în ultimele 5 etape. Din 15 puncte posibile, sibienii au obținut 13, singurele puncte pierdute fiind cele din jocul cu FC Botoșani, încheiat la egalitate (1-1).

Cu Concordia, echipa sibiană a deschis scorul încă din minutul 4, prin Petrișor Petrescu. Alexandru Dandea a majorat diferența, în minutul 28. Paul Batin a redus din diferență cu două minute înainte de pauză, dintr-o lovitură de la 11 metri.

Antrenorul Vasile Miriuță a aliniat următoarea formulă de echipă: Cătălin Căbuz - Biel Company, Cătălin Pîrvulescu, Alexandru Dandea, Ionuț Stoica, Daniel Tătar - Petrișor Petrescu (Tiberiu Serediuc - min. 88), Răzvan Dâlbea (cpt.), Lucian Dumitriu (Nemanja Mijuskovic - min. 74) - Ștefan Blănaru (Bogdan Rusu - min. 64), Juvhel Tsoumou.

E DE BINE: În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a urcat pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte. Sibienii sunt acum la numai 3 puncte de ocupanta locului 6, ultimul din play-off, Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Următorul meci al echipei sibiene în campionat va avea loc marți, 4 decembrie, de la ora 17:30, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, cu echipa locală. Apoi, sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 17:00, FC Hermannstadt o va înfrunta pe Dinamo București pe STadionul ”Trans-Sil” din Tg.Mureș.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org