AI NOŞTRI NU SE LASĂ CU UNA, CU DOUĂ! FC Hermannstadt a terminat la egalitate pe terenul campioanei en-titre, CFR Cluj

Echipa sibiană a obținut un egal în prima etapă din noul an. Sâmbătă seara, la Cluj, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, FC Hermannstadt și CFR au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul contând pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.

 

Sibienii au fost cei care au deschis scorul în minutul 29, Daniel Tătar învingându-l pe Arlauskis cu un șut din lovitură liberă. Clujenii au egalat abia în minutul 77, prin golgeterul Ligii 1, George Țucudean. Același Țucudean a executat o lovitură de la 11 metri în minutul 51, dar portarul nostru, Cătălin Căbuz, a reușit să pareze.

În minutul 7, sibienii au marcat prin Sergiu Popovici, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Încrezător în capacităţile jucătorilor noştri, antrenorul Vasile Miriuță a folosit următoarea formulă de echipă: Cătălin Răzvan Dâlbea (cpt.), Ionuț Stoica, Daniel Tătar - Lucian Dumitriu, Pedro Moreira (Filip Jazvic - min. 75), Sergiu Popovici - Ștefan Blănaru (Nemanja Mijuskovic - min. 57), Juvhel Tsoumou.
În urma acestui rezultat FC Hermannstadt acumulează 29 de puncte și continuă să ocupe locul 7 în clasamentul Ligii 1.

În etapa a XXIII-a, echipa sibiană evoluează pe ”Arena Națională” în compania vicecampioanei FCSB şi... vor merge cu fruntea sus! Antrenorul echipei sibiene a spus răspicat că ai noştri NU VOR MERGE la Bucureşti „CA MIELUL LA TĂIAT!”

Meciul este programat luni, 11 februarie, de la ora 20:00.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org