Weekend plin pentru seniorii și juniorii HC Sibiu! De la supărare la… VICTORIE!

Handbaliștii HC Sibiu au avut un weekend plin! Seniorii au primit sâmbătă, în cadrul etapei a 6-a din Divizia A, vizita formației AHC Potaissa Turda și, din păcate, au cedat meciul la o diferență de numai un gol, scor 36-35.

 

Duminică, ambele echipe de juniori calificate în grupele valoare au câștigat partidele din etapa a 5-a.

Echipa de seniori Handbal Club Sibiu a disputat sâmbătă, 16 martie, cel de-al patrulea meci din acest sezon în compania formației AHC Potaissa Turda. Partida a avut loc în Sala Transilvania și s-a încheiat cu victoria oaspeților, care s-au impus la doar un gol diferență.

E o înfrângere cu gust amar. Am pierdut la limită un meci în care, din păcate, am avut un joc foarte slab în faza defensivă. Am primit foarte multe goluri, unele extrem de ușor. Am avut multe momente cu lipsă de combativitate și o atitudine nu foarte potrivită pentru acest nivel. O să tragem linie la finalul acestui sezon și o să vedem cum vom continua cu echipa de seniori a clubului”, a declarat Matei Damian, președintele clubului.

Pentru HC Sibiu au înscris Ovidiu Pasere 12 goluri, Mihai Blaga 7, Florin Ramba 5, Horațiu Căpățână 4, Robert Micloș 4, Radu David 2, Paul Giurgiu 1.

HC Sibiu va juca al treilea meci la rând pe teren propriu, pe 23 martie, în compania celor de la HCM Sighișoara.

Două victorii pentru juniorii HC CSȘ Sibiu!

Ambele echipe HC CSȘ Sibiu au avut astăzi meciuri programate în campionatul național. Echipa de juniori 1, calificată în Grupa Valoare 2, a jucat în deplasare cu CS Dinamo București, Din fericire, a câștigat categoric, cu scorul de 39-25.

Juniorii 3, calificați în Grupa Valoare 4, au jucat acasă, la Școala Gimnazială nr. 18 Sibiu, câștigând partida cu CS Seini cu scorul de 29-24.

Pentru HC CSȘ Sibiu I au marcat: Daniel Boica 13 goluri, Lucian Albu 9, Narcis Opriș 7, Andrei Mircea 4, Cristian Slavu 2, Albert Cerga 2, Raul Marinica 1, Flavius Grigoriu 1.

Pentru HC CSȘ Sibiu III au marcat: Alex Gorcea 14 goluri, Ilie Oană 6, Răzvan Câmpean 3, Radu Banciu 2, Andrei Andraș 2, Mihai Doina 2.

În etapa următoare, juniorii I vor juca la Sibiu, cu CSM București, în vreme ce juniorii 3 se vor deplasa la Baia Mare, pentru meciul cu Academia Minaur, ambele partide fiind programate pe data de 24 martie.

HC Sibiu – Spre viitor împreună!

Proiect susținut de Primăria Municipiului Sibiu, Ballan Sportswear și de Consiliul Județean Sibiu prin Sala Transilvania. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org