HAI CU SPORTUL!!! Consiliul Județean Sibiu a publicat ghidul pentru Agenda Sportivă

Consiliul Județean Sibiu anunță persoanele fizice sau juridice interesate să primească finațare pentru proiecte sportive care se vor desfășura anul acesta în județul Sibiu că a fost publicat Ghidul privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru structuri sportive de drept privat.

Ghidul împreună cu anexele sunt afișate pe site-ul instituției la rubricile Consultare publică și Anunțuri de evenimente: http://www.cjsibiu.ro/evenimente/23920/ .

IMPORTANT: Până în 3 mai 2019, ora 13.30, Consiliul Județean Sibiu așteaptă propuneri sau recomandări la acest ghid, care pot fi transmise în scris la Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, persoană de contact Crina Sim, telefon 0269/217733, interior 128, email: crina.sim@cjsibiu.ro.

Ca și în cazul ghidurilor pentru agendele culturală, de tineret și pentru dezvoltarea comunității locale, Consiliul Județean Sibiu va organiza în cursul lunii aprilie o consultare publică cu toți cei interesați să depună proiecte sportive care vor contura Agenda sportivă a județului Sibiu pe anul în curs. Data consultării pentru ghidul pe sport va fi anunțată pe site-ul instituției și în mijloacele de informare în masă.

În ceea ce privește structurile sportive de drept public, Consiliul Județean Sibiu va afișa în scurt timp Regulamentul care stă la baza acordării finanțărilor nerambursabile.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org