HC Sibiu încheie sezonul cu o remiză

Handbal Club Sibiu a jucat luni, 8 aprilie, ultimul meci pe teren propriu în acest sezon. Handbaliștii sibieni au terminat la egalitate partida cu CS Minaur Baia Mare, disputată în Sala Transilvania. Scorul: 28-28.

 

HC Sibiu a jucat cel de-al 4-lea meci din acest sezon contra formației din Baia Mare. Partida a contat pentru etapa a 9-a a Diviziei A și s-a încheiat la egalitate, scor 28-28. Oaspeții s-au descurcat mai bine în prima repriză, reușind să intre la pauză în avantaj, 17-12, dar partida s-a echilibrat pe parcurs, când sibienii au reușit să se apropie și să încheie partida la egalitate.

Am făcut o primă.repriză slabă în faza defensivă, în care le-am permis oaspeților să ne dea goluri ușoare, mai ales pe contraatac, și să aibă o diferență destul de mare de 5 goluri la pauză. După pauză însă treptat, treptat, am făcut o apărare mai bună, mai arțăgoasă, ceea ce ne-a permis să revenim în joc și chiar să egalăm la final. Per total, după aspectul jocului, rezultatul de egalitate cred că a fost echitabil în ciuda faptului că echipa din Baia Mare a condus mare parte din joc. Ultima etapă ar trebui să se joace în deplasare la Oradea duminică, 14 aprilie, dar din păcate nu o să putem face această deplasare din cauza situației financiare a clubului. În perioada următoare, probabil că o să luăm și o decizie legată de viitorul echipei de seniori”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

HC Sibiu – Spre viitor împreună!

Proiect susținut de Primăria Municipiului Sibiu, Ballan Sportswear și de Consiliul Județean Sibiu prin Sala Transilvania. 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org