EVENIMENT DE COLECȚIE! Night Cross Challenge a adus la start sute de alergători

Cel mai frumos cros de noapte, Night Cross Challenge s-a desfăşurat vineri, 23 august, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

 

Demn de apreciat, sute de alergători de toate vârstele, din Sibiu şi judeţele vecine, au alergat sub clar de lună pe aleile Muzeului pe unul dintre cele două trasee de 4,5 km, respectiv 9 km. Nu au lipsit cursele copiilor, în deschiderea evenimentului.

Competiţia a fost, firește, una de succes, presărată cu muzică bună, jocuri de lumini, premii şi multă voie bună.

La finalul competiţiei, aproape de miezul nopţii, câştigătorii la fiecare categorie de concurs au fost premiaţi în aplauzele publicului. Gavril Ştefan Iulius la categoria masculin 9 km şi Panţa Diana la categoria feminin 9 km au fost desemnaţi Best Runners 2019.

Rezultatele complete şi galeria foto sunt disponibile pe site-ul www.acceptaprovocarea.com și pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro

Night Cross Challenge este un eveniment sportiv prin care se dorește încurajarea mişcării şi, în particular, a practicării alergării pe timp de seară. Proiectul a fost organizat de Asociaţia CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu şi de Consiliul Local prin Primăria Sibiu şi susţinut de Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA, Asociaţia Da pentru Sport, Tură în Natură.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org