Meci cu Politehnica Iași, în deplasare, la Botoșani

A.F.C. Hermannstadt va înfrunta pe CSM Politehnica Iași duminică, 15 septembrie 2019, începând cu ora 18, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Acest lucru se datorează faptului că stadionul Emil Alexandrescu, pe care Poli Iași dispută meciurile de acasă, a intrat în reamenajare. Partida face parte din etapa a IX-a a Ligii I și vine după o pauză competițională de două săptămâni pentru ambele echipe, pauză cauzată de desfășurarea meciurilor internaționale.

 

,,Ne așteaptă un joc important. Avem în față o echipă cu forță ofensivă, o echipă cu echilibru între defensivă și atac. Cred, totuși, că meciul va fi unul echilibrat, fiindcă noi suntem pregătiți. Am avut două săptămâni de pregătire foarte bune. Ne organizăm foarte bine în ultima perioadă ca și grup și joc. Sper să fim echipa mai pragmatică de această dată. Obiectivul nostru este să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a declarat dl Constantin Enache, antrenor principal A.F.C. Hermannstadt

,,Fotbaliștii nostri sunt pregătiți. Au dat și dau 100% la antrenamente. Fac tot ce le cer în exerciții. Îi urmărim, îi monitorizăm prin tehnologia GPS și avem strânse foarte multe date statistice despre ei. Faptul că ei sunt foarte implicați în antrenamente, ne determină să știm ce avem de făcut în timpul unui meci. Cred că suntem pregătiți”, a explicat dl Alessandro Cittadino, preparator fizic A.F.C. Hermannstadt.

,,Atacanții lor sunt în formă, așa că vom avea un meci dificil. Chiar și așa, am încredere în mine și în colegii mei. Suntem bine din punct de vedere fizic, ne-am acomodat bine la Sibiu, ne-am antrenat bine în ultimele două săptămâni. Personal, mă simt bine aici și cred că ar fi bine acum să învingem în această deplasare”, a comentat, la rândul său, Ousmane Viera, fundaș central A.F.C. Hermannstadt.

După primele opt etape din Liga I, Poli Iași este una dintre revelațiile turului de Campionat. Echipa antrenată de Mihai Teja se situează pe locul 5, la 3 puncte de prima treapta a clasamentului. Victoria de acasă contra celor de la Chindia Târgoviște a dus pe A.F.C. Hermannstadt pe locul 10, cu 9 puncte.

Demn de precizat, în ediția precedentă, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori (campionat regulat+ play out). Bilanțul este unul favorabil echipei din Sibiu, care a reușit să învingă de două ori la același scor, 2-0, în timp ce ieșenii au izbutit un egal acasă (1-1) și o victorie în deplasare cu scorul de 1-0.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org