VEȘTI PROASPETE DIN FOTBAL: FC Hermannstadt a transferat un internațional congolez din Ligue 1

Echipa sibiană și-a asigurat serviciile congolezului Michaël Jordan N'Kololo, ultima dată la Caen, grupare din primul eșalon francez. Așa cum aflăm de la oficialii clubului nostru, după Tsoumou Juvhel și Antonov, N'Kololo este al treilea jucător transferat de FC Hermannstadt cu prezențe la o echipă națională și a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa sibiană.

 

Jordan N'Kololo s-a născut în Franța, la Creteil. El și-a început cariera în 2012, la Chateauroux, evoluând în trei meciuri pentru echipa din Ligue 2.

În 2013 s-a transferat la Clermont, o altă grupare din Ligue 2, pentru care a evoluat în 50 de meciuri și a înscris de două ori.

În vara anului 2015, Jordan N'Kololo a ajuns la Caen, echipă din Ligue 1. În primul sezon petrecut aici a evoluat de 16 ori în primul eșalon din Franța. După un an și jumătate, a revenit în Ligue 2, la Laval, pentru care a înscris un gol în 12 apariții. În vara anului trecut, după ce i-a expirat împrumutul la Laval, a revenit la Caen, evoluând în 10 meciuri în Ligue 1.

Demn de știut, Jordan N'Kololo este component al echipei naționale de seniori a R.D. Congo. El a evoluat în 4 meciuri, marcând de două ori, cu Nigeria, într-un amical disputat în Belgia, și cu Burundi (3-0), în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

În vârstă de 25 de ani, Jordan N'Kololo evolueaza pe postul de mijlocaș ofensiv.

Congolezul este al cincilea jucător transferat în această vară de FC Hermannstadt, după Alexandru Dandea, Tsoumou Juvhel, Ilja Antonov și Radu Zaharia.

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org