Peste 1.500 de lei ajung la familia GHENEA din GUȘTERIȚA! Mulțumită unor oameni MINUNAȚI!!!

"Eu nu am făcut nimic, așa a vrut Dumnezeu să mă lumineze și să fac acest nobil gest pentru acei copilași năpăstuiți. Și spun MULȚUMESC din inimă tuturor celor ce au pus sufletul în a ajuta acești copii, această familie. Încă o dată, ROMÂNII au dovedit că pot fi uniți în cuget și în simțiri. Românii se iubesc, se iubesc când este vorba de semenii lor. Și eu, la rându-mi, am făcut doar ce am simțit. Sunt ROMÂN și-mi iubesc semenii și scumpa țară. Nu este primul act pe care îl fac și cu siguranță, nici ultimul. Sfânta Icoană o să ajungă la distinsa doamna Daniela Lambropulos (de fapt, la o mănăstire, după dorința domniei sale), iar banii vor ajunge la familia GHENEA IONEL BOGDAN din Gușterița".

 

Acesta este mesajul maestrului ȘTEFAN CSUKAT, minunatul sculptor care a pus umărul cu tot sufletul său la demersul nostru de a ajuta familia Ghenea din Gușterița. LICITAȚIA inițiată de domnia sa s-a închis miercuri, 13 martie, la ora 17.00. Ca urmare, cei 1.530 de lei vor ajunge la acești oameni, prin bunăvoința minunatei doamne care a licitat această sumă.

Așadar, SE POATE! Avem confirmarea că împreună, cu voință, cu înțelegere, cu bucuria de a face bine FAPTELE prind viață!!!

Desigur, mulțumim tuturor celor care au licitat și tuturor celor care deja au reacționat la semnalele noastre și deja au trimis ajutoare acestei familii.

 Ludwig van Beethoven spunea așa: "Nu recunosc alt semn al superiorităţii decât bunătatea". AȘA O FI…

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org