Carte pe temă ecologică pentru copii, lansată la Sibiu

Asociația „Joaca de-a ecologia”, cu sprijinul KeepCalling, lansează cartea „Prietenii naturii”- povestea unui băiețel care învață să protejeze mediul înconjurător, alături de familie.

Evenimentul are loc marți, 21 martie, de Ziua Internațională a Pădurilor, la Librăria Habitus, începând cu ora 18.30.

Organizatorii spun că evenimentul de lansare este special conceput pentru copii. Cei mici vor descoperi povestea lui Tudor, personajul principal al cărții, printr-un spectacol de teatru de păpuși, cu participarea actorilor de la „Fram Book Club”. Muzicianul Vlad Pârău va fi, de asemenea, prezent și va cânta melodia „Schimbarea”, compusă special pentru acțiunea „Curățenie cu cei mici în Parcul Sub Arini” din vara anului trecut. 

*Asociația „Joaca de-a ecologia” a fost înființată la Sibiu și urmărește educarea copiilor în vederea protejării mediului, prin inițiative variate. „Curățenie cu cei mici în Parcul Sub Arini” este una dintre ele și stă la baza cărții „Prietenii naturii”. Prin această acțiune, părinți și copii ecologizează parcul și încurajează publicul să folosească coșurile de gunoi.

 

KeepCalling este o companie internațională de telecomunicații, înregistrată în S.U.A., Atlanta, ce activează pe piața internațională de telefonie din anul 2002 și are sediul central în Sibiu încă din anul 2003.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org