Consiliul Județean Sibiu participă la Let’s Do It Romania. „Vrem ca fiecare vizitator să trateze Rezervația Bâlea Lac cu respect”

 

Pentru 15 septembrie, Ziua Națională de Curățenie, Consiliul Județean Sibiu s-a mobilizat pentru o zonă emblematică a Județului Sibiu: Rezervația Bâlea Lac și Transfăgărășanul.

 

Echipa condusă chiar de președinta Daniela Cîmpean va participa la acțiunea de curățenie, dar mai mult de atât, va folosi această ocazie pentru a atrage atenția turiștilor să păstreze curate pitoreștile zone naturale din Județul Sibiu, care an de an atrag încântarea miilor de turiști din întreaga lume.

Consiliul Județean Sibiu a demarat și o campanie online cu titlul „Let’s Do It Bâlea Lac”, prin care s-au transmis mesaje de sensibilizare din partea celor care s-au alăturat inițiativei.

 

În oglinda lacului glaciar de la Bâlea vrem să ne putem uita cu mândrie și să vedem crestele curate ale munților, nu gunoaie! Vrem ca fiecare vizitator să trateze Rezervația Bâlea Lac cu respect. Iar noi sibienii, să o tratăm ca pe o carte de vizită colectivă, o oglindă care spune totul despre mândria noastră locală”, declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

 

Iată ce scrie Laurențiu Străuț, responsabil de Comunicare și Relații Publice, Filarmonica de Stat Sibiu:

Noi, la Filarmonica de Stat Sibiu producem muzică. Și ne place să fim ascultați. Și suntem ascultați săptămânal de spectatori care ne sunt dragi! Acum, însă, vrem să fim ascultați când transmitem un alt fel de mesaj. Un mesaj pentru noi toți... un mesaj de conștientizare... Județul nostru are frumuseți fără egal. Este important însă ca noi să le păstrăm așa cum sunt. Prin ceea ce facem, putem păstra frumos județul Sibiu!”

Prin această acțiune, Consiliul Județean Sibiu se alătură campaniei Let's Do It, Romania, împreună cu Asociația Județeană de Turism Sibiu, ADI ECO, Salvamont, Societatea de Drumuri și Poduri din subordinea Consiliului Județean Sibiu, Primăria Cîrțișoara și SOMA.

Sibienii care vor să se alăture echipei Consiliului Județean sâmbătă, 15 septembrie, sunt așteptați la Baza Salvamont de la Bâlea Lac la ora 10.00.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org