BRAVO LOR! Elevii Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga“ Sibiu participă la “Marea Voluntariadă Națională de Mediu a școlarilor”

Peste 100 de școli gimnaziale din România participă în perioada aprilie - mai la competiția “Marea Voluntariadă Națională de Mediu a școlarilor”, acțiune organizată la nivel național de către Asociația Semper Musica Filiala Tecuci.

 

Printre aceste unități de învățământ se numără și Școala Gimnazială “Nicolae Iorga“ Sibiu, ai cărei elevi vor avea acces astfel la multiple acțiuni de educație pentru protejarea mediului înconjurător.

Elevii scolii sibiene au fost înscriși în competiție de către directorul instituției, profesor Ioan Moșneag și de către directorul adjunct, profesor Camelia Virca.

Competiția de educație pentru mediu este adresată elevilor de la clasa pregătitoare la clasa a VIII - a și va include 10 acțiuni de mediu predefinite. Printre acestea sunt: ecologizări, plantări, reciclări sau sesiuni nonformale de educație pentru mediu.

Demn de luat în seamă, școlile participante pot repeta ori de câte ori doresc acțiunile și pot primi puncte specifice. În prima fază a competiției, elevii şcolii Nicolae Iorga“, împreună cu cadrele didactice au plantat arbuști în parcul din fata scolii urmând şi alte activități de voluntariat.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org