Profesoară amenințată cu moartea de un elev care în oră se uita la FILME EROTICE

Din țara în care trăim. Dintr-o realitate oribilă, cruntă, reflectată în toate domeniile, și care pare fără salvare. Pentru că indiferența, opacitatea, rarefierea puținului rămas din ceea ce ar trebui să mai fie spiritul civic și sentimentul responsabilității…, lipsurile, mentalitatea că… merge și așa, fac ca toate relele să se adune…!!!

 

O profesoară din Vulcan, judeţul Hunedoara, a fost bătută şi ameninţată cu moartea de un elev de numai clasa a VII-a (aproximativ 13 ani), care se uita la filme erotice în timpul orei şi căruia i-a interzis să mai facă acest lucru.

Elevul de la Liceul Tehnologic ‘Mihai Viteazu’ din Vulcan a început să o ameninţe pe profesoară încă din luna noiembrie a anului trecut, atunci când a fost prins în timp băiatul era preocupat să se uita la filme erotice în clasă (potrivit banatulazi.ro).

Presa locală povestește că au urmat luni de coşmar pentru profesoara care s-a temut pentru viaţa ei, iar elevul, cu un tupeu fantastic, chiar a postat pe Facebook un mesaj de ameninţare: ‘O să o ucid pe doamna dirigintă’.

Profesoara a povestit că după aceste întâmplări a informat conducerea unităţii şcolare, dar şi familia elevului.

România de acum. Școala de acum. Vă aduceșți aminte că în urmă cu nici 3 luni, o profesoară din Ploiești a fost ÎNJUNGHIATĂ de un fost elev chair în fața cancelariei??!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org