Măștile noastre tradiționale cuceresc CUBA! MUZEUL ASTRA ne reprezintă, împreună cu Muzeul Bucovinei și Muzeul Național al Țăranului Român!

Muzeul ASTRA din Sibiu este prezent în aceste zile în expoziția ,,Măștile Lumii" (Mascaras del Mundo), eveniment cultural de amploare, organizat de Ambasada României la Havana.

 

Cu această onorantă ocazie sunt expuse 32 de măşti tradiționale româneşti, alături de exponate din alte 7 state de pe trei continente. Spațiul ales este o fostă mânăstire franciscană, un centru cultural situat în centrul istoric al Havanei, capitala Cubei.

Demn de apreciat, Muzeul ASTRA reprezintă aici țara noastră alături de Muzeul Bucovinei și de Muzeul Național al Țăranului Român.

La vernisajul expoziției au participat înalți diplomați din America Centrală și de Sud, dar și din Asia, împreună cu oameni de cultură din țările implicate în proiect.

De asemenea, delegația noastră a participat în cadrul unor ateliere de lucru, conferințe, cercetări, emisiuni radio și provocatoare schimburi de experiență.

Foto: Muzeul ASTRA

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org