DIALOG DE COLECȚIE: Maia Morgenstern, o adevărată stea, de vorbă cu maestrul Constantin Chiriac, un pilon al vieții culturale a Sibiului și nu numai

Sibiul continuă să nască și să dăruiașcă momente culturale speciale, profunde, în registrul excelenței. O nouă dovadă...

 

Maia Morgenstern, una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru și de film din România, cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanța, Cel mai iubit dintre pământeni, Patul lui Procust, Orient Express ori Patimile lui Hristos, va fi prezentă la Sibiu vineri, 27 septembrie 2019, la prima conferință specială FITS și TNRS din această toamnă.

Împreună cu actorul Constantin Chiriac, inspiratul director general al TNRS și președinte al FITS, va avea un dialog despre libertate și asumare în viața unui artist.

Evenimentul va avea loc, ca de fiecare dată, la Habitus, Piața Mică, vineri, 27 septembrie 2019, de la ora 18:00. Intrarea publicului la eveniment va fi liberă.

Maia Morgenstern s-a născut în București, într-o familie evreiască. A studiat la Academia de Teatru și Film, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. În perioada imediat următoare, a colaborat cu Teatrul Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din Îngerul albastru, Kathleen Hogan în Park Your Car in Harvard Yard.

Demn de apreciat, din anul 2010 Maia Morgenstern este numită Ambasador pentru Alianța Civilizațiilor în România. În acest an, în cadrul celei de-a 26-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, cu sprijinul Raiffeisen Bank, Maia Morgenstern a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Sibiu.

Evenimentul are loc vineri, 27 septembrie, la librăria Habitus, de la ora 18.00.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org