SibiuNews, 30.000 de prieteni pe FACEBOOK

 

Ce ți-e și cu... aritmetica asta!?! Ține Facebook cont câți prieteni are... cineva! Ei bine, așa aflăm azi, 18 martie 2018, că SibiuNews a captivat atenția, interesul, prietenia și respectul a 30.000 de prieteni fideli. Din Sibiu, din țară și... din lumea întreagă!

Sigur, asta ne face mândri, dar... ne și obligă. Și ne convinge că munca noastră- pentru bine, pentru adevăr, pentru cultură, pentru tradiții, pentru informația de calitate...NU E ÎN ZADAR.

Scriem. Asta ni-i... misia. Chiar dacă uneori ne apucă miezul nopții căutând informațiile corecte și aprofundând munca de documentare, chiar dacă alteori ne trezim în zori, chiar dacă plouă, ninge, ori e arșiță, chiar dacă alteori un telefon sună ocupat sau cineva ne spune răspicat că NU VORBEȘTE CU PRESA, Chiar dacă uneori uităm de masă și de ale noastre, pentru că subiectele ne țin în... priză, noi ne facem datoria. Suntem aici pentru a vă informa, pentru a face o faptă bună... prin cuvânt, prin atitudine, pentru a ne implini datul de jurnaliști.

Așadar, azi aniversăm împreună această frumoasă sumă... 30.000. dar nu, nu e o sumă, este indiciul că FAMILIA SibiuNews crește și are un cuvânt de spus pentru sibieni!

LA MULȚI ANI, DRAGII NOȘTRI!!!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org