Șelimbăr pierde aproape un milion de euro din noua structură a bugetului. Cu toate acestea...

 

Deși comuna Șelimbăr va pierde în urma noii structuri bugetare 4,16 milioane de lei, taxele și impozitele vor rămâne la fel ca anul precedent, anunță primarul localității, Marius Grecu.

”Am avut în urma exercițiului bugetar din 2017 – 13, 6 milioane de lei – încasări cote defalcate din impozitul pe venit. Conform Legii Bugetului pe anul în curs, Șelimbărul are alocări directe din impozitul pe venit încasat în valoare de 9,438 milioane lei. Este o diferență în minus de 4,16 milioane lei”, susține edilul.

Anunțul a fost făcut public și pe contul de socializare al Primăriei Șelimbăr..

Primarul comunei susține că locuitorii nu vor avea de suferit în urma măsurilor de la București și nici proiectele de investiții din acest an. ”Ne-am propus să recuperăm această diferență printr-un management mai bun. În plus, am stabilit alături de colegii din Consiliul Local că nu vom mări taxele și impozitele”, precizează Marius Grecu.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org