Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost ATACAT de un câine în Șelimbăr

 

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost, sâmbătă după-amiază, victima unui atac în Șelimbăr.

Mai exact, omul a fost mușcat fără milă de un câine, pare-se, extrem de agresiv. Ca urmare, a ajuns de urgență la spitalul din Sibiu cu multiple plăgi. Atacul s-a produs în vreme ce victima mergea cu bicicleta pe raza comunei.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Sibiu. un echipaj medical a preluat victima și au transportat-o la SCJU Sibiu. Totoadată, a fost solicitată intervenția forțelor de ordine pentru capturarea câinelui care s-a manifestat violent pe DN1 (în zona reprezentanței Renault), putând pune în pericol și alți oameni.

”Bărbatul, un caz social, prezenta multiple plăgi mușcate la nivelul ambelor mâini. Se deplasa cu bicicleta, în Selimbar, în fața reprezentanței Renault. S-a solicitat sprijinul forțelor de ordine, pentru a putea interveni, pentru imobilizarea câinelui”, a transmis Liliana Blaga, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Nu se știe dacă animalul are sau a avut vreun stăpân. ”Câinele a fost găsit și transportat la un padoc din Cristian, destinat câinilor recuperați, urmând a fi identificat proprietarul”, a precizat, la rândul său, Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

*Mai mulți cititori ne-au semnalat că și pe raza municipiului Sibiu sunt câteva zone unde bântuie câini fără stăpân care adesea sunt agresivi.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org