15 ambulanțieri din Corabia acuzați că ar fi furat combustibil de la AMBULANȚĂ! S-a descoperit și o practică... ucigașă. Unii șoferi mergeau la cazuri cu viteză redusă, să facă economie. Ar avea pe conștiință 8 decese!

APROAPE CĂ NU-ȚI POȚI IMAGINA AȘA CEVA! DACĂ CHIAR E ADEVĂRAT, ÎNSEAMNĂ CĂ DA, TRĂIM ÎNTR-UN TIMP AL RĂULUI!!! 15 ambulanţieri din Corabia sunt acum cercetați penal pentru că ar fi furat combustibil din cota lunară alocată autospecialelor. Mai mult, potrivit prim-procurorului Parchetului Corabia, în dosar se efectuează cercetări pentru... omor din culpă.

 

Luni, 3 decembrie, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a pus în mișcare acțiunea penală față de nu mai puțin de 15 ambulanțieri în cadrul Servicului de Ambulanță Corabia, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals și uz de fals.

Potrivit observator.tv, o  zi mai târziu, s-a luat măsura controlului judiciar față de 13 inculpaţi, acestora fiindu-le interzisă exercitarea profesiei pe o perioadă de 60 de zile.

Prim-procurorul Parchetului Corabia a declarat că în dosarul furtului de combustibil, se efectuează şi cercetări pentru o faptă mult mai gravă, anume ucidere din culpă.

EXPLICAȚIA: Procurorii spun că cel puțin 8 oameni ar fi murit în 2013-2018 din cauză că unii angajați de la Ambulanță ar fi preferat să se deplaseze cu viteză redusă la cazuri, pentru a consuma mai puțin combustibil.

  • Rămâne de văzut dacă tot ambulanțierii cercetați pentru furt de combustibil, fals și uz de fals poartă vreo vină și în cazul deceselor amintite.

 

sursa foto: B365.ro

 

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org