Înjunghiat în picior, un tânăr ploieştean, implicat într-un scandal la Mediaş, a decedat în chinuri crunte

 

 

Din nou,... VIOLENŢA UCIDE! Un tânăr, pare-se, din Ploieşti, şi-a găsit sfârşitul în urma unui scandal izbucnit sâmbătă seară într-un local din Mediaş. Victima ar fi fost înjunghiată, fiindu-i afectată grav artera femurală.

 

Victima este un tânăr de aproximativ 25 de ani (de loc din Ploiești) care ar fi locuit fără forme legale pe teritoriul comunei Biertan. Tănărul a fost implicat într-un conflict izbucnit între două grupuri, care a avut loc sâmbătă seara într-un local din municipiul Mediaş. Tinerii scandalagii au ieșit din club, iar zarva, violentă, a continuat pe stradă.

Din ce povestesc martorii, tânărul de 25 ani s-ar fi împiedicat și ar fi căzut. Moment prielnic pentru unul dintre agresori care l-ar fi înjunghiat de mai multe ori în picior. (se pare că agresorul este de loc din judeţul Alba, dar locuia ilegal în Mediaş).

Ulterior, victima, atacată în stil babar, a pierdut mult sânge şi a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș. Din păcate, starea i s-a agravat. Medicii au încercat să îl salveze pe bărbat, însă manevrele de resuscitare au fost în zadar, pacientul nemaiputând fi readus la viaţă.

Între timp, cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Agresorul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org