Sibienii, invitaţi să cunoască limba ebraică. Curs de ebraică, pentru începători entuziaşti!

„Îmi face mare plăcere să readuc cursul de ebraică, pentru începători, în lumea "reală" (din online), de data asta în Sibiu! Timp de trei luni - 12 lecţii - vom trece cu răbdare şi hotărâre prin toate literele alfabetului ebraic, care - chiar aşa ciudate şi greu de învăţat, cum par - vor deveni tot mai familiare şi uşor de citit şi scris!

După ce punem o bază solidă, spre finalul cursului vom face şi un pic de gramatică (promit că nu doare), vocabular de bază şi ne vom juca puţin de-a ebraica (ivrit, cum i se spune în Israel). Taxa de participare este de 600 lei - taxa se poate achita lunar (200 lei) sau în întregime, la începutul cursului, putând beneficia de o reducere de 10% (540 lei).

Inclus în pret este cursul tipărit (distribuit în fascicule, la fiecare întâlnire), precum şi diverse alte materiale didactice necesare. Gazda noastră este Comunitatea Evreilor din Sibiu, din strada Constituţiei nr. 11 (în spatele Sinagogii)”.

Un anunţ şi, de ce nu, o provocare pentru cei dornici de cunoaştere, de abordare a unui spaţiu lingvistic şi cultural care poate completa cunoştinţe şi poate descide noi perspective.

***Înscrierile se fac pe adresa de email anda.reuben@gmail.com. Din motive care ţin de securitatea spatiului Comunităţii, datele necesare înscrierii sunt urmatoarele:
- o copie a buletinului sau a cărţii de identitate
- adresa şi numărul de telefon
Achitarea taxei de participare se face la sfârşitul primei lecţii, în data de 7 februarie (joi)Pentru informatii suplimentare, puteţi scrie fie pe adresa de email anda.reuben@gmail.com, fie pe pagina cursului, Ebraica, pe litere.

(v. https://www.facebook.com/events/1126668394173950/ )

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org