Copiii sibieni sunt… PRIETENII POMPIERILOR

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a continuat activitatea de organizare a concursurilor destinate pregătirii elevilor, cu etapa judeţeană a concursului cu cercurile de elevi „Prietenii Pompierilor”, desfășurată vineri, 17 mai a.c., începând cu ora 9.00 în poligonul de pregătire al ISU Sibiu.


Competiția s-a desfășurat în în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean și cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.
Concursul are un caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv în domeniul apărării împotriva incendiilor și are drept scop dezvoltarea la elevi, a spiritului de solidaritate şi implicărea acestora, individual sau în echipă, în acţiunile de prevenire şi intervenţie în situaţii de urgenţă. 
La acest concurs, destinat elevilor de gimnaziu, au participat patru echipaje de fete de la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazu ”Șelimbăr, Școala Gimnazială Veștem, Școala Gimnazială Avrig și Școala Gimnazială ”Ion Albescu” Boița și cinci echipaje de băieţi de la Liceul Teoretic ” Timotei Cipariu” - Dumbrăveni și Școlile Gimnaziale Șelimbăr, Veștem, Avrig și Boița.
Echipajele, formate din
câte 10 membri, au avut de parcurs trei probe (o probă teoretică şi două probe practice: „Pista de îndemânare cu obstacole” şi „Ştafeta de 400 de metri cu obstacole”. 
În urma clasamentului general, pe locul I s-au situat echipajul de fete și băieți de la Școala Gimnazială Avrig .

Locul al doilea a fost ocupat de către echipajele de băieți de la Liceul ”Timotei Cipariu” - Dumbrăveni și echipajul de fete de la Școala Gimnazială Boița, iar locul al treilea a fost ocupat de către echipajul de fete și băieți de la Școala Gimnazială Șelimbăr.
Echipele câștigătoare au fost recompensate cu diplome și trofee.

FELICITĂTI TUTUROR!

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org