Intervenții pe bandă rulantă, în ultimele zile pentru salvamontiștii sibieni

Weekend-ul abia încheiat a fost unul de foc pentru salvamontiștii sibieni! Salvatorii au avut intervenții majore, în urma a 6 apeluri pentru urgențe în zona montană.


3 apeluri au venit
în zona Păltiniș - Munții Cindrel, 2 pentru acordarea primului ajutor pentru 2 bicicliști care au suferit diferite traumatisme, respectiv fractură de membru superior și traumatism cranian, iar un apel pentru acordarea primului ajutor unui minor cu traumatism membru inferior.

3 apeluri au venit pentru zona Bâlea, unde s-a intervenit mai întâi, pentru căutarea și, apoi, recuperarea unui alpinist- celebrul Zsolt Torok, care, din păcate, a fost găsit decedat.
Cel de-al doilea apel a venit în urma unei căderi prin alunecare a unui copil de nuami 5 ani, care a necesitat transportul și acordarea primului ajutor, apoi predarea lui către SMURD Argeș.
Ultimul apel a venit în urma rătăcirii unui minor care a fost găsit ulterior.

Luni, 19 august, salvamontiștii din zona Bâlea Lac au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui parapantist. Acesta a fost predat unui echipaj SMURD.

Slavamontiștii sibieni mulțumesc pe această cale colegilor de la Salvamont Argeș pentru sprijinul acordat cât și colegilor de la SMURD.

foto: SALVAMONT SIBIU; Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org