Cascadorie nedorită pe timp de noapte pe malul Oltului. DIN CAUZA VITEZEI!

Un accident… inspirat, parcă din filmele de acțiune s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în apropierea localității Boița, în zona km. 248. Se pare că… vina principală o poartă... VITEZA.

 

Șoferul unei mașini care se deplasa spre Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curba, a pierdut controlul și a ieșit în afara părții carosabile. Doi pasageri din mașina, soț-soție, de 24 și 21 de ani, din Craiova, sunt răniți”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din fericire, cele trei persoane au scăpate tefere din cascadorie,  mai cu seamă că, printr-un mare noroc... nu au plonjat în apele Oltului. Mașina la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani din Vâlcea s-a oprit la aproximativ 15 m de malul râului. Altfel, consecințele ar fi putut fi nefaste, atât din cauza adâncimii râului, dar și din pricina temperaturilor scăzute.

La accident s-a intervenit cu echipaje ale pompierilor militari și SMURD.

Un bărbat și o femeie au primit îngrijiri medicale la fața locului și, ulterior, au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu.

AȘADAR, AVEȚI GRIJĂ LA CONDIȚIILE DE DRUM ȘI NU VĂ LUAȚI CA PARTENER VITEZA!!!

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org