E CA NOUĂ! STRADA STRUNGULUI, COMPLET MODERNIZATĂ. Ce alte lucrări snt în derulare, ce străzi intră în șantier

Strada Strungului a fost complet modernizată. Circulația pe strada Macaralei revine pe sens unic!

Strada Strungului a fost redată traficului modernizată. Primăria Sibiu a contractat în 2016 și a gestionat lucrările de reabilitare a carosabilul și trotuarelor, dar și modernizarea rețelelor de apă și canalizare pe această stradă. Lucrările au inclus marcarea unei piste pentru biciclete și plantarea de arbori.

“În cartierul Lazaret se lucrează și pe strada Plevnei și Principatele Unite, lucrările apropiindu-se de finalizare. Modernizarea zonei va continua însă pentru că în următoarea perioadă va începe reabilitarea a șase străzi de pământ din zonă - Luceafărului, Corneliu Diaconovici, Lebedei, Arcului, Libertății și Nicolae Milescu Spătarul - contractul pentru aceste lucrări fiind

deja semnat.”, declară Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Totodată, demn de precizat este că de marți, 25 aprilie circulația pe strada Macaralei revine pe sens unic. Odată cu redeschiderea străzii Strungului pe care se va circula în sens unic dinspre Calea Gușteriței spre strada Mașiniștilor, pe strada Macaralei se va reveni la circulația pe sens unic dinspre strada Oțelarilor spre Calea Gușteriței.

*Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această perioadă de reașezare a traficului și să respecte semnele de circulație care vor fi instalate în zonă.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

Adaugă comentariu

Postati comentarii la subiect. Evitati cuvintele neconforme/vulgare, mesajele violente/rasiste/xenofobe, acuzatiile neargumentate si atacurile obsesive la persoana.


Codul de securitate
Actualizează

 

ziare ziare.org