La gazdă bună, oamenii frumoși s-adună! EMOȚIONANT: Ansamblurile participante la CÂNTECELE MUNȚILOR, primite de președinta Consiliului Județean Sibiu

 

După... bun obicei, gazda deschide poarta oaspeților și le urează BUN SOSIT!

Sâmbătă, 12 august 2017, la orele 12.00, în Sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu, va avea loc Primirea Oficială a ansamblurilor participante la a 42-a ediție a... legendarului Festivalul Internațional de Folclor CÂNTECELE MUNȚILOR.

Gazdele evenimentului sunt doamna Daniela Cîmpean, președinte al Consiliului Județean Sibiu, și doamna Silvia Macrea, directorul festival.

***La primirea oficială de sâmbătă de la Consiliul Județean Sibiu va fi prezentă și o delegație oficială din Regiunea Wielkopolska din Polonia, condusă de Vice-mareșalul regiunii, dl. KRZYSZTOF GRABOWSKI.  Consiliul Județean Sibiu și Regiunea Wielkopolska au în pregătire un acord de cooperare în domeniile dezvoltare rurală, cultură și gastronomie. demn de precizat, delegația poloneză și-a programat în această perioadă vizita la Sibiu special pentru a putea participa la Festivalul International de Folclor Cântecele Munților.  

 

Foto: Sibiunews.net, traditiisibiene.ro, http://www.cultura.sibiu.ro

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org