Consilierii judeţeni încep anul cu o şedinţă extraordinară! Pe ordinea de zi, 6 proiecte. Se discută şi despre modernizarea, dotarea şi extinderea UPU de la Spitalul Judeţean

Miercuri, 9 ianuarie, de la ora 15, consilierii județeni sibieni se reunesc într-o ședință extraordinară.

 

Ordinea de zi și cele șase proiecte de hotărâre sunt următoarele:

 

 1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acoperirea definitivă a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2018 din excedentul bugetar al anilor precedenți.
              Iniţiator: Preşedinte CJS Daniela Cîmpean

 

 1. PROIECT DE HOTĂRÂREprivind utilizarea excedentului anilor precedenți, pentru acoperirea temporară a golurilor de casă, provenite din decalajele între veniturile şi cheltuielile secțiunii de dezvoltare în anul 2019. 
              Iniţiator: Preşedinte CJS Daniela Cîmpean

 

 1. PROIECT DE HOTĂRÂREprivind aprobarea proiectului „Biodegradabilul merită reciclat”, a cheltuielilor legate de acesta, proiect ce urmează a fi depus spre finanțare în cadrul Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind gestionarea deșeurilor. 
              Iniţiator: Preşedinte CJS Daniela Cîmpean

 

 1. PROIECT DE HOTĂRÂREprivind aprobarea proiectului “Modernizare, extindere şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu” şi a cheltuielilor legate de acesta, proiect depus spre finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 8, Prioritatea de Investiţii 8.1.
              Iniţiator: Preşedinte CJS Daniela Cîmpean

 

 1. PROIECT DE HOTĂRÂREprivind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi proiectului “Modernizare, extindere şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu” în vederea contractării acestuia în cadrul Programului Operaţional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 8, Prioritatea de Investiţii 8.1.
              Iniţiator: Preşedinte CJS Daniela Cîmpean

 

 1. PROIECT DE HOTĂRÂREpentru rectificarea art. 2 din Hotărârea Consiliului Judeţean Sibiu nr.142/31.05.2018 privind aprobarea trecerii din domeniul public al Municipiului Sibiu în domeniul public al Județului Sibiu a imobilului-teren situat în Stațiunea Păltiniș, identificat în CF nr. 115478 Sibiu, nr. cadastral 115478. 

            Iniţiator: Preşedinte CJS Daniela Cîmpean

 

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org