ATENȚIE, SIBIENI! Toate automatele de parcare din Sibiu au fost echipate cu dispozitive de plată cu cardul contactless și NFC

 

Serviciul de Administrare a Domeniului Public a finalizat săptămâna trecută instalarea dispozitivelor de citire a cardurilor contactless și a celor de plată cu telefonul mobil prin sistemul NFC pe 37 de automate de plată a parcării situate în centrul istoric al Sibiului și în zona pieței agro-alimentare Cibin.

 

Restul de automate achiziționate în perioada 2016-2018, au fost prevăzute cu astfel de dispozitive din fabricație astfel că, în prezent, toate automatele de plată a parcării în Sibiu oferă următoarele posibilități de plată:

  • cash, cu monede sau bancnote

  • cu cardul clasic, prin inserarea acestuia în cititor

  • cu cardul, prin sistem contactless

  • cu telefonul mobil, prin sistemul NFC, prin apropierea telefonului de cititor

Administrația locală reamintește faptul că din decembrie 2018 plata se poate face și prin aplicația pentru mobil PARCARE SIBIU, descărcabilă gratuit din Google Play sau App Store. Prin intermediul acesteia se poate face plata parcării cu cardul bancar, prin SMS sau prin credit preplătit.

Această oferă inclusiv posibilitatea obținerii abonamentului de parcare în format electronic, făcându-se și plata prin aceeași aplicație.

IMPORTANT: De la intrarea în operare a aplicației și până în prezent aceasta a fost utilizată pentru un număr de 21.346 plăți/operațiuni.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org