SIBIU: INTRĂM ÎN NORMALITATE! Încă 7 străzi de pământ vor fi modernizate!

Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru execuția lucrărilor de modernizare a încă șapte străzi de pământ. Potrivit informațiilor oficiale, valoarea investiției finanțate din bugetul local al Sibiului ridicându-se la 4,88 milioane lei.

 

Demn de știut, constructorul SC Geiger Transilvania SA are la dispoziție 8 luni de la emiterea ordinului de începere pentru a moderniza străzile Rovine, Anul 1848, Stejarului, Flacăra și Tineretului din cartierul Gușterița, strada Cisnădioara din cartierul Tilișca și strada 16 februarie din zona Cibinului.

Contractul prevede lucrări ample. Concret, se vor moderniza rețelele de apă și canalizare, carosabilul și trotuarele vor fi amenajate cu asfalt, vor fi instalate corpuri de iluminat cu LED și se va instala tubulatura subterană pentru coborârea de pe stâlpi a cablurilor suspendate.

Administrația locală precizează că în prezent sunt contractate lucrările de modernizare pe alte 23 de străzi de pământ din cartierele Turnișor, Gușterița, Terezian, Lazaret, Țiglari, acestea urmând să fie finalizate anul acesta.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org