Zeci de șoferi indisciplinați prinși și... pedepsiți de polițiștii sibieni, în weekend

 

În perioada 21 – 23 septembrie a.c., polițiștii sibieni au constatat 10 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 21 de permise de conducere și au aplicat nu mai puțin de... 334 de sancțiuni contravenționale, totalizând 61.500 de lei.

 

 

Exemple:

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 03.30, pe strada N. Olahus din municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Olt.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce niciuo categorie de autovehicule, iar la testarea alcoolscopică a avut un rezultat de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, pe strada Govora din municipiul Mediaș, un localnic a fost depistat la volanul unui autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată din data de 31 august.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

În aceeași zi, la aceeași oră, în orașul Agnita, pe strada Avram Iancu, un localnic în vârstă de 47 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org