Numărul sibienilor care au ajuns de la începutul anului la UPU Sibiu după ce au căzut pe gheaţă a ajuns la 72! În ultimele 24 de ore, la Urgenţe au ajuns două cazuri de etilism (din mediul rural)

 

În perioada 08.01 - 09.01.2019 ora 8, la UPU Sibiu au ajuns 9 persoane în urma unor căzături pe gheață.  Pacienții au vârste cuprinse 27 și 65 ani si sunt 7 bărbați și 2 femei. Din fericire, nu au fost cazuri grave, aşadar, toți pacienții au plecat cu recomandări medicale după ce au primit îngrijiri medicale de specialitate.

 

Concret, de la începutul anului, numărul persoanelor ajunse la UPU Sibiu ca urmare a căzăturilor pe gheață a ajuns la 72.

Aşa cum informează purtptorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă, în ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat cazuri de degerături, consum de droguri sau etnobotanice.

În intervalul menţionat, medicii au avut, însă, de tratat două cazuri de etilism: doi bărbați din mediul rural, de 55 si 55 ani, care au plecat cu recomandări medicale.

S-au mai înregistrat 3 pacienți diagnosticați cu viroză respiratorie, doi bărbați și o femeie, care, de asemenea, au plecat cu recomandări după efectuarea investigațiilor medicale.

 

 

 

 

Sursa foto: timesnewroman

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org