Virozele şi căzăturile pe gheaţă continuă să aducă sibieni la URGENŢE! Aflaţi ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore la UPU Sibiu

În perioada 9.01 – 10.01.2019 (ora 8), la UPU Sibiu au ajuns 10 persoane în urma unor căzături pe gheață. Pacienții au vârste cuprinse 21 și 63 ani, fiind vorba despre 7 bărbați și 3 femei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă, un bărbat de 60 de ani, diagnosticat cu fractura de femur cu deplasare, a fost internat în cadrul Secției Clinice Ortopedie. Restul pacienților au plecat cu recomandări medicale.

Demn de precizat, de la începutul anului, numărul persoanelor ajunse la UPU Sibiu ca urmare a căzăturilor pe gheață a ajuns la 82.

În ultimele 24 de ore nu s-au înregistrat cazuri de degerături, etilism, consum de droguri sau etnobotanice, cazuri sociale.

În intervalul menţionat, s-au mai înregistrat 4 pacienți diagnosticați cu viroză respiratorie, doi bărbați și două femei, care, de asemenea, au plecat cu recomandări după efectuarea investigațiilor medicale.

 

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org