Wiegand Fleischer, vicepreședintele CJ Sibiu, la dezbaterea privind strategia de dezvoltare a Sibiului: ”Aveți un partener în Consiliul Județean Sibiu pentru realizarea proiectelor propuse în Strategia integrată de dezvoltare urbană a Sibiului"

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Wiegand Fleischer a participat la dezbaterea publică organizată de Primăria Sibiu pe tema Strategiei integrate de dezvoltare urbană (SIDU) a Sibiului până în 2023.

La evenimentul găzduit de Teatrul Gong au participat mai mulți reprezentanți ai instituțiilor publice din Sibiu, ai Universității ”Lucian Blaga”, ai Camerei de Comerț , Industrie și Agricultură, ai Teatrului ”Radu Stanca”, dar și sibieni interesați de cum va arăta Sibiul în viitor.
Discuțiile au avut ca temă modalitățile și opțiunile vizând utilizarea fondurile europene alocate municpiului-reședință de județ în viitorul apropiat, dezvoltarea zonei metropolitane Sibiu, crearea de noi zone verzi în oraș, eliminarea învățământului în două schimburi, infrastructura rutieră, colaborarea dintre sibieni și administrație, transportul public, dezvoltarea zonelor de agrement și multe altele.

”Aveți un partener în Consiliul Județean Sibiu pentru realizarea proiectelor propuse în Strategia integrată de dezvoltare urbană a Sibiului până în 2023. Vă felicit pentru această strategie care, din punctul meu de vedere, este o una cu o gândire europeană, așa cum se practică în vestul Europei și cred că va fi posibil să fie și implementată. Vă doresc mult succes!”, le-a transmis celor prezenți vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Wiegand Fleischer.

 

 

 

Credit foto: Silvana Armat /Sebastian Marcovici

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org