AVEM ȘCOLI ALE GROAZEI! Un elev de clasa a III-a din județul Argeș s-a ales cu o bucată de FIER-BETON înfiptă în picior, după ce s-a jucat în curtea școlii!!!

Miercuri dimineață, un elev din Merișani, județul Argeș a ajuns la spital după ce piciorul lui a rămas înfipt într-o bucată amenințătoare de FIER-BETON din curtea școlii, în timp ce se juca. Într-un moment de neatenţie, copilul s-a împiedicat, iar fierul-beton i-a străpuns încălțămintea și i s-a înfipt zdravăn în muchea tălpii.

 

Copilul a rămas prins în bucata de fier, urlând de durere. Din fericire, o profesoarp la auzit imediat și a sunat la numărul unic de urgenţă 112. în zadar a încercat împreună cu alți profesori să smulgă din piciorul copilului fierul-beton. A fost în zadar. A fost nevoie de un echipaj de la Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, dar și așa s-a reușit doar scaterea bucății de fier-beton din pământ, iar copilul de numai 10 ani a fost dus cu ambulanța așa, la spital, cu obiectul respectiv înfipt în picior.

Medicii l-au operat, iar unii se întreabă... cum de s-a jucat băiețelul tocmai acolo, mai puțin... CUM DE ERA ACOLO, AIUREA ACEL REST DE CONSTRUCȚIE; CARE PUTEA RĂNI (CHIAR ȘI MORTAL) PE ORICINE!!!

Aflăm că a fost dechisă o anchetă internă în școală, dar și polițiștii au demarat cercetări. Din păcate, elevul ar putea lipsi cel pițin 2-3 săptămâni de la cursuri.

 

 

 

Sursa foto: observator.tv

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

Anunt Facebook

ziare ziare.org