... De la cea de-a 18-a Expoziţie Internaţională de Artă Fotografică. Sibiu, România


Sala Expozițională a Primăriei Sibiu a fost... generoasă în această după-amiază, pentru a primi concurenții- împătimiți ai artei fotografice- care au venit pentru a ridica premiile lor și publicul- marii, mulții iubitori de fotografie.

 

Imagini și sentimente: nimic din toate acestea nu a putut dezamăgi; în opinia cunoscătorilor, acesta este una dintre cele mai bune manifestări de gen prezentate în ultimii ani. A fost în măsură să aducă ARTA în prim-plam și... să ne lase să împărtășim momente de ospitalitate și respirație culturală cu Domnul Ioan Ciobotaru, (medalia de aur). De altfel poate că merită amintit citatul poetului Nicolas Boileau: "de o sută de ori la muncă”. Pentru a realiza o anume fotografie care să exprime exact ceea ce și-a dorit, sa, autorul a aşteptat 5 de zile (!) pentru lumina dorită, caracterul şi întâlnirea celor 2 de locomotive pentru un moment oportun, care să ilustreze imaginea mult-dorită.
... ei, și așa, momentele festive ale vernisajului au fost o oportunitate pentru trăirea emoțiilor, împlinirii și bucuriei.. totul însoțit de strălucirea mult-așteptatelor medalii...
Să menţionăm prezenţa cu impact a clişeelor din China sau India şi, prin urmare, multe premii vor fi trimise pe tărâmuri îndepărtate dar care, iată, se unesc prin sentimentul comun al imaginii frumoase.
Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu are la bază eforturile clubului foto-Club Orizont şi a Casei de Cultură a Studenţilor, precum şi sprijinul din partea instituţiilor şi sponsorilor care au înţeles importanţa acestui adevărat... spectacol cultural.
Câteva imagini în premieră...

 

 

 

Foto: Louis Guermond

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org