INFORMARE PRIVIND DESCHIDEREA PROGRAMULUI DE LUCRĂRI 2019 PE DRUMURILE JUDEȚENE

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, informează că din 13.03.2019, au început lucrările specifice aferente programului de vară 2019 și anume așternere covoare asfaltice, plombări cu sort și emulsie, curățare drumuri, desfundări de șanturi și podețe, montare parapeți și refacere marcaje rutiere.

 

PRECIZARE: Activitatea de întreținere și reparații a drumurilor județene este finanțată de către Consiliului Județean Sibiu și face parte, alături de programul de investiții care vizează modernizarea și reabilitarea acestei infrastructuri, din Strategia Consiliului Județean Sibiu de dezvoltare a infrastructurii rutiere.

Așa cum tranmite purtătorul de cuvântal instituției, Monica Iliescu, debutul acestor activitați a avut loc în data de 13.03.2019, moment în care, utilajele SC Drumuri și Poduri SA Sibiu au început execuția lucrărilor de așternere covor asfaltic pe drumul judetean DJ 106 D DN1 – Cisnădie pe o lungime de 3,5 km.

Pentru informarea despre activitatea de întreținere și reparații a drumurilor județene, atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro ).

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org