Marți, 3 ceasuri rele și 3 vehicule implicate într-un accident rutier grav, pe DN1. O femeie însărcinată s-a ales cu TCC

Trei mașini au fost implicate marți seară într-un accident rutier pe DN1, la km 304- în zona intersecției cu drumul către Șelimbăr.

 

Potrivit cercetărilor la fața locului, totul s-ar fi întâmplat din pricina unui șofer de 50 de ani, din Sibiu, băut bine. Malina acestuia a intrat în coliziune cu două mașini încadrate regulamentar pentru a efectua virajul la stânga.

Potrivit alcooltestului, șoferului vinovat i s-a depisat o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acest bărbat este printre victime!

„Din primele cercetări, polițiștii rutieri au constatat faptul că două autoturisme s-au încadrat pe bandă regulamentar pentru a efectua virajul la stânga spre localitatea Selimbar, iar în timp ce se asigurau pentru a efectua această manevră, un autoturism i-a lovit din spate. Șoferul acestui autoturism se află în stare de ebrietate”, sunt precizările din partea IPJ Sibiu.

Se pare că una dintre victime este o viitoare mămică, în vârstă de 28 de ani, care s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral.

Foto: Flavius Rohan/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org