186 de cazuri noi cu coronavirus în România

CRESC CIFRELE! Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus în România a ajuns la 762 potrivit comunicării făcute marți, la ora 13.00, de Grupul de Comunicare Strategică.Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).
Concret, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.
Până marți, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat.


Așa cum anunță autoritățile, al 8-lea deces a fost înregistrat în această dimineață. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani întors din Italia și internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autorităților, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

alis reclama 420x300

Anunt Facebook

ziare ziare.org