Stafeta Ciclistă SM 2013

Societatea de Scleroză Multipla din Romania si Asociatia de Scleroza Multipla Sibiu în parteneriat cu Asociatia Filantropia Ortodoxa Sibiu are deosebita placere de a va invita Luni, 27 mai 2013, începand cu ora 12, în Parcul Tineretului, la turul ciclist simbolic organizat în cadrul campaniei Stafeta Ciclista SM 2013 cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple.

Scopul campaniei este de a susține persoanele cu SM prin înființarea unei rețele naționale de grupuri de suport.

Ștafeta Ciclistă SM 2013 se va derula în perioada 24-29 mai 2013, perioadă în care 5 voluntari bicicliști vor lega 6 localități din România (Oradea, Bistrița, Alba Iulia, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și București). Turul ciclist a pornit din Oradeaîn 24 mai 2013și va dedica fiecărei localități, câte o zi până la punctul terminus, Parcul Herăstrău din București. Suporterii bicicliști și simpatizanții acestei inițiative susțin demersul acestei campanii prin participarea la Tombola Ștafetei cicliste SM, ale căror fonduri vor fi utilizate pentru sprijinirea persoanelor afectate de scleroza multiplă, prin intermediul unor grupuri de suport, organizate la nivel local cu implicarea comunității și a partenerilor locali și naționali.

Cum se pot implica sibienii?

·          Venind la eveniment cu bicicletaîmpreună cu prietenii, familia, colegii sau, chiar singuri. 

·  Achiziționând un bilet de tombolăla Tombola Ștafetei Cicliste SM în valoare de 5 lei de la promotorii evenimentului din Sibiu(înainte de/sau la locul evenimentului), contactându-i la numărul de telefon 0760 59 77 23. Premiile din cadrul tombolei din Sibiu constă în carti, dictionare, produse hand made și multe alte surprize.

·  Scriind un mesaj de încurajarepe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. Încurajarea voastră ne întărește în lupta noastră împotriva sclerozei multiple.

·  Adresând mesaje de încurajare, like-uri și fotografii de încurajare pe pagina oficială de facebook a evenimentului Ștafeta ciclistă SM. O fotografie nu vindecă, dar poate mângâia, iar atenția voastră încălzește inimi care au nevoie.

Dacă îți place să știi ce se întâmplă în Sibiu și în județul Sibiu, dă-ne un LIKE pe pagina SIBIUNEWS de pe FACEBOOK!

loading...

 

ziare ziare.org