Write a comment

Era previzibil ca după alegerile locale să se întâmple fuziuni sau... divorțuri în politică, să se facă sau să se desfacă alianță sau să se pună la cale promisiuni și parteneriate... care să deschidă perspectivele pentru alegerile parlamentare.

Iată ce declară acum președintele PMP Sibiu, Diana Popa, după ce partidul său a fuzionat cu UNPR:

 „Fuziunea prin absorbtie a PMP cu UNPR este o decizie pragmatica de consolidare a unui pol de centru- dreapta si  de maximizare a șanselor unui rezultat bun al PMP- ului la alegerile din toamna.

Obiectivele noastre raman aceleasi : suntem un partid de centru- dreapta care promoveaza valorile romanesti si euro-atlantice, consolidarea independentei justitiei, transparenta in administratie, depolitizarea administratiei publice, sustinerea mediului antreprenorial.

Pe plan local, in judetul Sibiu, odată implinit procesul de absorbție, PMP va avea 48 de consilieri locali atat in comune cât si in orase si municipii ( 34 consilieri  de la PMP si 14 de la UNPR),  3 viceprimari ( 2  viceprimari de la PMP, dintre care unul este viceprimar de oras- Ocna Sibiului, si 1 viceprimar de la UNPR),  un cuvant de spus in administratiile locale si o sustinere mai mare pentru împlinirea proiectelor asumate .

Mai mult, PMP isi intareste structurile teritoriale pe langa logistica  cu cea mai importanta resursa a unui partid, oamenii.

La nivel national, PMP va avea peste 2500 de consilieri locali, 51 de consilieri judeteni, 138 de viceprimari si peste 40 de primari.
Întrucât PMP va constitui grup parlamentar, la alegerile din toamna vom avea reprezentanti in toate sectiile de votare . Precizam ca  la alegerile locale, peste 1,2 mil de voturi au fost anulate la nivel national, majoritatea de la partidele fără reprezentanti in secțiile de vot, iar in judetul Sibiu au fost declarate nule 10868 voturi din cele 169286 voturi exprimate. Amintim faptul ca PMP Sibiu a obtinut un numar de 7823 de voturi pentru Consiliul Judetean Sibiu si mai era nevoie de doar 110 voturi pentru ca PMP Sibiu sa acceada in acest for decizional,

Cu siguranta ca urmare a fuziunii UNPR- PMP vom construi impreuna sa avem un rezultat cat mai bun pentru  alegerile din toamna acestui an si, mai ales, pentru viitorul Romaniei!”       

                                               

  Comunicatul este transmis de dna  Diana Popa, președinte PMP Sibiu

 

 

 

surse foto: www.ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest